Colina Learning Center organizează o Școală de Vară pentru preșcolari și elevi în învățământul primar, combinând joaca cu învățarea. Programul include activități STEAM (Știință, Tehnologie, Inginerie, Artă, Matematică) ce încurajează gândirea independentă și explorarea.
Elevii vor participa la experimente și proiecte de Service Learning, colaborând cu comunitatea locală. Scopul este dezvoltarea curiozității și a abilităților prin experiențe practice și interacțiunea comunitară.
Înscrie-teCând?
01–12 / 15–26
depinde de numărul de înscrieri
IULIE
Dacă această perioadă nu este una potrivită pentru dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați pentru a discuta despre alte oportunități pe perioada vacanței de vară!
Înscrie-teCum ajung din Cluj-Napoca?
Departures
CLUJ-NAPOCA Auchan Iris |
Return
Colina Learning Center |
---|---|
8:30 | 15:30 |
Unde?
Băbuțiu (CJ)
În fosta școală a satului Băbuțiu, care ne așteaptă cu spații generoase în aer liber. În imediata apropiere se află pădurea, unde vom face drumeții de explorare.
Cui se adresează?
Copiii de nivel preșcolar cu vârsta cuprinsă între 3 și 5 ani. Grupe de lucru pentru elevii cu vârstele cuprinse între 6 și 11 ani (absolvenți ai claselor pregătitoare – a IV-a în sistemul tradițional de învățământ)
Activitățile se desfașoară
în limbile română și engleză
Plecarea de la Auchan Iris pentru elevii care vor folosi transportul oferit de program
Sosirea la Băbuțiu
Ativități de recreere și jocuri colaborative (facem zgomot, ați fost avertizați).
ȘȘȘt! Cercetători serioși la treabă – experimente și cercetare.
Pauză pentru o gustare.
ȘȘȘt! Cercetători serioși la treabă – experimente și cercetare.
Prânzul: gustos și sănătos.
Activități comune
Analiza zilei și activități recreative.
Încheierea activităților și preluarea copiilor sau transport cu bus la Auchan Iris și Zalău
2000 RON
10 zile incluse
Pentru a ne înțelege mai bine corpul și felul în care simțurile noastre ne ajută să înțelegem lumea care ne înconjoară, pornim într-o explorare minuțioasă a legăturii între organele de simț și simțul pe care îl pot percepe. Ce s-ar întâmpla dacă nu am avea aceste părți ale corpului? De ce atunci când suntem răciți, mâncare are un gust diferit? Putem percepe culorile atunci când este întuneric?
De la becul frigiderului până la lampa noastră de veghe, toate obiectele electrocasnice pe care le folosim frecvent conțin sau se bazează pe un circuit electric. Dar arată toate la fel? De ce are nevoie un bec pentru a se aprinde? Cum arată circuitul unui fier de călcat? Putem noi să creăm un circuit electric pentru căsuța păpușilor?
Acțiunile noastre au un impact direct asupra modificărilor climatice și atmosferei terestre. Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt! Vom investiga acest subiect pornind de la analiza vremii, vom juca rolul de meteorologi și vom analiza transformările pe care le suferă materiile de consum. Ce spune prognoza meteo? Cum putem să ne documentăm pentru a realiza și noi una? Cum arată efectul de seră creat într-un PET?
Ce nevoi are comunitatea în care ne desfășurăm activitățile? Cum putem ajuta și contribui? Ce ne motivează să ne implicăm? Împreună cu comunitatea, nu doar pentru comunitate vom implementa mici proiecte care ajută copiii să vadă impactul pe care îl putem avea atunci când ne unim mințile și mâinile pentru un scop comun.